Lady gaga dans...

Hej!

Påväg hem efter dansen, helt slut! Dock är det riktigt jävla roligt. ;') För er som inte vet så går jag på pussycat dolls/lady gaga dans, och just nu håller vi på med lady gaga's låt bad romance. Vi dansar i höga klackar, det är ganska kul att se hur vi alla halkar omkring på det hala golvet, haha!

Jaja, ha det chill!
/M


Skola

Tja.

Haha sån dryg.. Jajajaja, hade lov förra veckan. Tänker inte skriva att jag var för upptagen för att blogga, för det enda jag gjorde var typ att jag var med Fanny och Sara xd Har helt enkelt inte haft något att blogga om, men har bestämt mig för att försöka börja blogga igen. Ska dock göra om bloggen först.

Men min lektion börjar nu, pussipuss!

/M


Glad alla ❤-dag!

Hej!

Här har ni en ny bild på mig! Hoppas ni alla får en alldeles underbar alla hjärtans dag, själv ska jag köpa choklad till mig själv & känna mig lite sådär halvt forever alone. ;)

Ha det bäst!
/M


FN

Hej!

Nu jobbar jag och Enja med FN arbetet inför rollspelet som vi ska ha på tisdag och onsdag. Eller ja, Enja jobbar med det just nu, jag bloggar ... Hehe.

Tänkte senare skriva lite om folk som mig som har stora problem med att stå framför klassen och så vidare ;)

Ha det bra sålänge!
/M


Mad world..

I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It's a very very, mad world, mad world ..


Med Enja på Pistagia!


Dissen myes.

- Nästa gång du dissar, var beredd på en diss tillbaka.


Sjuk igen... Kul! -.-

Hej!

Som ni ser i rubriken så är jag sjuk igen... Därför blir det bara ett kort inlägg, känns som om huvudet ska sprängas, huhu. :)

Btw varför använder man sådana uttryck 'det känns som om huvet ska sprängas', man kan ju inte veta hur det känns att få sitt huvud sprängt? Haha.

Jaja, bloggar imon!
/M